Actualitat

Les noticies del dia a dia del CEV L'Hospitalet

Primera jornada Fase Final Primera Divisió Nacional, Ramon Soler CEV L'H

Victoria del Ramon Soler CEV L'H contra el CV Finestrat a la primera jornada de la Fase Final de Primera Nacional

Ourense, 21 d'abril del 2023, celebració de la Fase Final de la 1ª Divisió Nacional de Voleibol Senior Femenina per ascendir a la Superliga 2 (categoria plata estatal).

Primer encontre Grup B: CD Voleibol Guía (Gran Canària) contra Aceites Abril Voleyourense (Ourense), el resultat ha estat de 1-3 (35-37, 16-25, 25-24, 21-25), a favor de l'Aceites Abril Voleyourense.

Segon encontre Grup A: CV Finestrat (Alacant) contra Ramon Soler CEV L'Hospitalet (Catalunya), el resultat ha estat de 2-3 (22-25, 30-28, 22-25, 25-11, 10-15), a favor del Ramon Soler CEV L'H.

En el primer partit del grup A, el Ramon Soler CEV L'H ha dominat al centre de la xarxa, principalment, mentre que les del CV Finestrat dominaven per zona 4.

Un partit molt igualat de més de dues hores, amb una gran i fantàstica afició donant suport a l'equip català.

La distribució de l'atac per part de Laura Tetuá ha dificultat el bloqueig de les centrals de l'equip alacantí que en poques ocasions van aconseguir parar les centrals catalanes, Andrea Graells i Isotta Pieraccini.

El joc per les bandes també va ser notori per ambdues parts, tot i que l'atacant principal del Finestrat, Sofia Gase, suposava tot un repte a superar cada vegada que atacava per la seva zona.

Molt bon treball en atac i bloc per part de l'equip de l'Hospitalet, per mitjà d'Èlia Vendrell, Isabel Gallardo i Paola Cabrera.

Superant la primera jornada, ara toca preocuparse pel Voleibol Astilleros contra qui jugaràn demà al matí.

Força Hospi!!

Segueix al CE Voleibol L'Hospitalet a les xarxes socials @cevlhospitalet

Amb el suport de